lägenheter göteborg centrum

visning söndagen den 2 decem. Letar du lägenhet centralt eller nära Chalmers och Göteborgs universitet gäller det att vara snabb och söka!" / Lediga lägenheter Göteborgs kommun Hyra lägenhet i Gbg. Nyproducerade bostäder där försäljningen ännu inte har startat. Med når du alla privata hyresvärdar i Göteborg. Nyproduktion Genomtänkt gavellägenhet om 3 rum och kök med balkong om hela 18 kvm. Kr, linné 75,2 m, sortera.

lägenheter göteborg centrum

Göteborgs universitet göteborg Sverige
Swedbank heden göteborg öppettider
Molekylärbiologi göteborg

Lägenheter i Göteborg sedan 1930-talet, bonavas historia av att skapa hem för framtiden i nyproducerade lägenheter i Göteborg sträcker sig tillbaka ända till 30-talet. Den privata fastighetsägaren Wallenstam kan erbjuda ett stort lägenhetsbestånd på Hisingen och i Östra Göteborg. Att flytta in i ett nytt hem är en underbar upplevelse, oavsett vem som skapat hemmet eller vem som har bott där innan. För oss på Bonava är det därför viktigt att skapa hem som sträcker sig längre än lägenhetens väggar. Med all dess karaktär från förra seklet blandas detaljer. Ingenting är använt sedan innan och alla material är av det senaste modet, med det senaste hållbarhetstänket.

Högst upp i huset på våning tre finner vi denna fina bostad i ljust och fritt läge utan insyn och fönster åt två väderstreck. Nyproduktion I Kvillered tar man ett extra steg vad gäller inredningen och satsar på ett trendigt inredningskoncept som sticker ut från mängden där grått med.