söka jobb restaurang stockholm

gillar att skapa nya relationer. Skicka då in din ansökan med en motivation till varför just du skulle passa för rollen. Din profil, du kommer att bli anställd av Inhouse som konsult och tjänsterna är start omgående. Vi söker nu en lösningsorienterade receptionist och konferensvärdinna som kommer att sköta receptionen och konferensen till kund i centrala Stockholm. Arbetsbeskrivning, vi söker dig som motiveras av att ge riktigt bra personlig service. Du som har en positiv uppsyn, smidighet och professionalism, du kan välkomna, assistera och ta hand om externa gäster så väl som kollegor internt. Som standardinställning visar Jooble tillgängliga jobb från närliggande städer/områden som inte är mer än 40 kilometer. Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Är du den vi söker? Resultatsida:, nästa ta emot de senaste jobben med dessa sökkriterier via e-post (gratis!).

Tjönster är på. Fråga mig inte igen. Intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser att du har erfarenhet sen tidigare från service, konferens samt haft mycket kundkontakt. Sdfenskede-Årsta-Vantör sdffarsta SDFÖstermalm sdfkungsholmen sdfhägersten-Liljeholmen sdfhässelby-Vällingby sdfnorrmalm sdfrinkeby-Kista sdfskarpnäck sdfskärholmen sdfspånga-Tensta sdfsödermalm SDFÄlvsjö sdfvalnämndenStockholm Vatten och AvfallSGA Fastigheter ABStockholms Stadshus ABBostadsförmedlingen i Stockholm ABStockholms stads parkerings abab StockholmshemStockholm Business Region ABInvest Stockholm Business Region ABVisit Stockholm ABStockholms HamnarMicasa Fastigheter i Stockholm abab stokabst:Erik Kommunikation abab.

Förskola stockholm heltid
Fina hotell nära stockholm
Grekisk restaurang göteborg centrum
Lbs stockholm södra personliga

Läs mer om intressevisning här. Känner du att det är en tjänst som skulle passa dig? Ni kommer att ha en central och viktig roll och ert huvudsakliga ansvar består av att förestå kontoret med mottagande av gäster och en fungerande, trevlig och välkomnande kontorsmiljö samt att assistera kollegor i administrativa uppgifter. Även när du arbetar i ett snabbt tempo har du ett lugn över dig som skapar trygghet till dina kollegor internt samt externa besökare. Som person är du prestigelös och sprider glädje och positiv energi omkring dig. Alla (kortare än 10 dagar)Visstidsanställning 3-6 månaderVisstidsanställning längre än 6 månaderVisstidsanställning kortare än 3 / Säsongsanställning.