ricoh sverige AB uppsala

om, ricoh, sverige, aB, verksamhet status, verksamhet ändamål, bolaget är som it-företag verksamt inom dokumenthantering, informationshantering och kommunikation. YM i Norr För den del av verksamheten som avser datakonsultverksamhet inom nätverksteknik, programmering och webb, försäljning av datautrustning, tillbehör, reklamartiklar och konfektion. Silvertronic, för den del av verksamheten som avser försäljning av kontorsvaror, elektronik och datorer. Europe, utförd av Coleman Parkes, undersöker vi hur nya och framväxande utskriftsteknologier bidrar till att omstrukturera industrier och skapa möjligheter för verksamheter över kontinenten. Status Status Bolaget är aktivt Bolaget registrerat F-Skatt Registrerad Startdatum för F-Skatt Moms Registrerad i Momsregistret Startdatum för moms Bolagsform Aktiebolag Moderbolag Ricoh Europe Holdings PLC Ägandeförhållande Publikt bolag, Länsäte Stockholms län Kommunsäte Solna Bolagsordning registreringsbevis Bolagsordning 69 kr exkl. Carl Lamm Produkter, för den del av verksamheten som avser agenturrörelse inom kontorsmaskinbranschen. NRG Group, för den del av verksamheten som avser samordning av storkundsaktiviteter avseende försäljning av kontorsmaskiner.

För den del av verksamheten som avser dokumenthanteringssystem och tjänster samt konsultverksamhet inom nämnda område. Moms företagsnamn styrelsens säte räkenskapsår aktiekapital och verksamhet I bolagsordningen står även eventuella förbehåll som till exempel hembudsklausul Registreringsbevis 49 kr exkl. Vinga Datacenter, för den del av verksamheten som avser distribution och försäljning av produkter, samt tillhandahållande av tjänster såsom service-, support-, drift och konsulttjänster inom området kommunikation. Moms företagets namn verksamhet, adress f-skatt- och momsregistrering aktiekapital, inteckningar firmatecknare och styrelse Registreringsbevis 99 kr exkl. Curt Enström, för den del av verksamheten som avser handel med kontors, data- och kommunikationsutrustning. Olympia i, uppsala, för den del av verksamheten som avser serviceverksamhet för kontorsutrustning. Bolaget bedriver även därmed annan förenlig verksamhet. Huvudsaklig verksamhet är distribution och försäljning av produkter samt tillhandahållande av tjänster såsom service, support, drift och konsultjänster inom nämnda områden.

Moms företagets namn verksamhet, adress aktiekapital, inteckningar firmatecknare och styrelse Laddar varumarken. Future of Print, i en ny studie från, ricoh. XeraCom För den del av verksamheten som avser drift-, support-, och försäljning inom IT-branschen och försäljning, service och uthyrning av konstorsmaskiner i Jönköping, Linköping, Malmö och Helsingborg samt därmed förenlig verksamhet. För den del av verksamheten som avser handel med och serviceverksamhet för kontors-, data- och kommunikationsutrustning. Carl Lamm, för den del av verksamheten som avser distribution och försäljning av produkter, samt tillhandahållande av tjänster såsom service-, support-, drift- och konsulttjänster, inom området dokumenthantering. NRG Scandinavia, för den del av verksamheten som avser handel med kontorsmaskiner, kontorsutensilier, papper och pappersvaror samt marknadsföring och försäljning av kontorsutrustning genom återförsäljare. Rex Rotary, för den del av verksamheten som avser Rex Rotary kontorsutrustning genom återförsäljare.

Tele2 uppsala centralstationen öppettider
Norrtäljegatan 6 753 27 uppsala
Kommunvalet uppsala 2018

Enström Data, för den veterinär lön norge del av verksamheten som avser försäljning och uthyrning av datorer. Gestetner Svenska För den del av verksamheten som avser försäljning av Gestetner kontorsmaskiner. NRG Svenska För den del av verksamheten som avser att bedriva marknadsaktiviteter med avseende på försäljning av kontorsmaskiner. Ett företag finns på adressen Skriv. Ricoh Sverige, aBs uppgifter Fakta om, ricoh Sverige.