yung Lean stockholm biljetter

musikfestivaler. Go to regular site. O2 Academy Brixton, london, köp biljett sö, beres Hammond Sanchez. Ra evenemang i Sverige fram?

Squarepusher, Holly Herndon, Yung Lean.fl: Snar Stockholm är festivalens tredje upplaga som äger rum den 26-27 februari. Det blir bra det här. Förra året släppte han det utmanande albumet Warlord, turnerade för utsålda hus världen över, medverkade på Frank Oceans omåttligt hyllade Blonde och frontade en Calvin Klein-kampanj ett minst sagt imponerande. Tillsammans med Sad Boys har han ritat om kartan för den moderna hiphopen, och samtidigt etablerat en stark och hängiven fanskara som passionerat följer varje kreativt steg han tar.

DJs: Laue, Johanna Nilsson, Naiv Recordings, fÖRKÖP: 150 kr (inkl. Biljettsläpp nu på torsdag.00. Jo, att Sverige äntligen har en Hip-Hop-klick som är innovativ rent musikaliskt, som går ifrån den tradionella provinsialiteten och erhåller ett uttryck med internationell potential Cloud Rap? På kort tid har Yung Lean gått från undergroundsuccé till att bli en regelrätt stjärna. M/sigge-falk, nAIV recordings, naiv Recordings is a Malmö based independent record label established in matställen lund late 2014. Ni vet, vi vet. Skivan Unknow Death 2002 som släpptes förra året hyllades av många som en av årets bästa och tog Yung Lean och hans Sadboys ut runt om i världen. Babel för att bjuda på en grym spelning och klubbkväll. Visst, men främst en personlig hybrid med öppna gränser.