stf möja vandrarhem i stockholms skärgård

Dubbel och flerbäddsrum. Hyr cykel från vandrarhemmet, det finns även barncyklar, hjälmar och barnsitsar. STF, Booking.) eller vid incheckning (kontokort). Ombord finns sex dubbelrumshytter och en enkelrumshytt. Bästa pris tillgänglighet ».

På ön Möja bor det cirka 250 personer året runt och ön är lagom stor för att upptäckas med cykel. Gripen, gripen kör vissa snabbturer i reguljär trafik från Sollenkroka på Värmdö, och till utvalda hamnar på Möja.

Hit åker du för att uppleva levande skärgårdsmiljö året runt. Välkommen till ett mysigt familjeägt vandrarhem i Stockholms yttre mellanskärgård. Ett året runt boende.

Silvermedaljör i gästernas val/ vandrarhem /hotell blev, sTF, möja vandrarhem i Värmdös skärgård med motiveringen: Möja är apotek göteborg centrum ön för den som vill bo i klassisk skärgårdsidyll. Skärgårdstips, med fler än 30 000 öar, kobbar och skär är valmöjligheterna för dig som vill utforska. STF, Booking.) eller vid incheckning (kontokort). Det går även att korta båtresan genom att ta buss eller bil till Värmdö och bryggorna Boda eller Sollenkroka. Hos, sTF hittar du boenden i hela. På sommaren har ön väldigt många besökare, men innan midsommar och efter att skolorna startat är tempot betydligt lugnare. Vi är oerhört stolta över att på bara två år bli framröstad som ett av Sveriges bästa boenden.