willys uppsala kungsgatan jobb

ett fyrtiotal utgörs av våra närbutiker som heter Willys Hemma. Du blir en viktig del i kedjan mot en inspirerande butiksupplevelse. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, men senast den 2 december 2018. Willys omsätter ca 25,4 miljarder kronor (2017) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm ABs Large Cap-lista. Om tjänsten, pressbyrå universitetet örebro vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. How to find a job in Uppsala in Sweden The Local. Sap manager jobb i Sverige, alla sap manager jobb i Sverige.willys uppsala kungsgatan jobb

Willys koncept bygger ocks p ett brett sortiment, inte minst inom f rskvaror som frukt och. Willys har cirka 200 butiker ver hela landet, varav ett fyrtiotal utg rs av v ra n rbutiker som heter Willys Hemma. Butiksmedarbetare med f rbutiksansvar. J mst lld.

Ica sjöhagen västerås jobb, Lidl uppsala öppettider malta söndag, Licensansökan vapen uppsala,

Vår affärsidé är att erbjuda Sveriges billigaste matkasse. Lediga jobb hos Willys Uppsala/Gottsunda i Uppsala â Willys Uppsala/Gottsunda Teamchef Färsk med säljfokus Willys Uppsala Säljarjobb, Uppsala. Du som söker har några års erfarenhet från att arbeta i butik och vi ser gärna att du har erfarenhet av att sälja spel från ATG/Svenska spel. Det här får du göra. Allmän information, vi på Willys lever lågpris och brinner för att sälja bra mat till marknadens lägsta priser. Det är meriterande om du arbetat i en liknande roll tidigare. Tillgång till bil önskas, nej, personligt brev krävs, nej. Via Axfoodakademien, vår utbildningsenhet, erbjuds du ett antal utbildningar som ger dig förutsättningar att utvecklas i din roll och inom koncernen. Hos oss är butiken scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften av butiken. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet.