hämta ut kårleg uppsala

till kan du alltid kontakta kårens studentombud. Var: Starten är på samma plats som målgången, vid Eklundshof. I övrigt är det strikt förbjudet att kasta skräp längs banan. Studiebevakarna jobbar heltid med sitt uppdrag. . Det har varit mycket uppskattat av alla från segrande elitlöpare till glada motionärer! Nyttjande av droger och doping är ej tillåten i våra lokaler.

Nummerlapp, nummerlapp ska bäras synlig på bröstet av alla deltagare. Toalett Toalett finns i anslutning till start och mål. Maten som Eklundshof bjuder på är vegetarisk, e22 lund ombyggnad laktosfri, glutenfri och fri från nötter, så vi hoppas att de flesta kommer bli mätta och nöjda! Det kommer tyvärr inte att finnas toaletter längs sträckan, planera därför din löpning därefter och använd de möjlighet som finns längs vägen. Löpare rekommenderas att vara på plats i startfållan senast 15 min innan start. I menyn till vänster finns länkar med kontaktinformation till samtliga sektioner och närmare beskrivning av vardera sektions arbete. Det är viktigt att du märker upp din väska med namn och startnummer. Welcome to, uppsala, university. Läs mer om våra kortalternativ under. Du kan hämta ut din nummerlapp innan loppet, torsdag 6 september. Vi ser verkligen fram emot denna dag och hoppas att ni gör detsamma.hämta ut kårleg uppsala

Lycka till med att hitta ut med hittaut! I vår app kan du registrera checkpoints i tabellvy och kartvy, få stöd av karta/gps och se dina tagna checkpoints. Uppsala studentkår har fyra sektioner: Humanistiska, Lära, Medicinska och Samhällsvetenskapliga sektionen.