industrier i västerås

byggare. Etableras i Stockholm. Vid den här tiden är maskinuthyrningen i Sverige bara i sin början. Vi kör med egna bilar alternativt anlitar transportbolag med GPS styrda bilar. Hyreshuset etablerar bibliotek göteborg program sig mer och mer som en bygguthyrare vid sidan av de stora drakarna, men fortfarande känner sig hemmabyggaren välkommen på Hyreshuset. Bland nyheterna syns flera av våra uppmärksammade möbler vi nyligen lanserade i samband med möbelmässan. Bordet är tillgänglighetsanpassat, har flera användningsområden och kan byggas i olika formationer, allt för att anpassas efter skilda arkitektoniska miljöer. Sortiment och maskinpark kan variera något mellan depåerna. Nola Inside Swedish Design icff i New York 07:12, nola deltar på möbelmässan icff i New York inom ramen för den svenska satsningen Inside Swedish Design, 20-23 maj.

En ny mötesplatsen har skapats på Furutorpsplatsens allé. Företaget startades i Västerås våren 1998 och har under åren expanderat och utvecklats till en välrenommerad konstruktionsbyrå med ett 60-tal medarbetare fördelade på våra fyra kontor i Västerås, Enköping, Göteborg och Malmö. Nola kommer ställa ut i den gemensamma utställningsytan och visa upp flerfaldigt prisbelönade möbelgruppen Kaskad, i design av Björn Dahlström. Några mindre uthyrningsföretag har etablerats.

Stockholm Furniture Fair 11:25, välkommen att besöka oss i Nolas monter A20:19 den 6 - 10 februari, under Stockholm Furniture Fair. Design White Arkitekter i samarbete med konstnär Ebba Matz och Nola. Beijer ska ha affärslägen i sina byggvaruhus och Kramo ska kunna maskinuthyrning. Under kommande år ändras ägarbilden. Långbordet - Spännande nyhet i Nolas sortiment 08:05, nola lanserar Långbordet som en nyhet i sortimentet.

Gunnebo Industries - Contactindustrier i västerås