fredrik lundbäck krog

sig vällagad mat, goda viner och välblandade klassiska cocktails. Nu fick vi lyxen att det var en stor innegård med på köpet. De sökt en plats som låg både centralt och hade ett rikt krogliv i närområdet, men samtidigt ännu inte var exploaterat. Ett ord som passar oss är opretentiös och vi jobbar väldigt enkelt men med finess och låter råvaran vara i fokus, berättar restaurangchefen Johan De Mander. Vi letade efter en liten matsal och bar som gärna fick ha en uteservering. Precis som på, pastis låter man sig inspireras av sydeuropa, även om, styrelsen, suddat ut landsgränserna något.

Som registrerad gäst på White Guide, Guiding guest, kan du läsa hela restaurang- och caférecensioner. I mitten på april hade Johan De Mander och köksmästare Cristoper Gustavsson premiär för krogen Styrelsen Bar Bistro.

Fredrik lundbäck krog
fredrik lundbäck krog

Samtidigt blir mixen av cocktailbar och bistro så nära varandra med hjälp av innegården en plats för både drinkgäster och matgäster. Krögarduon från, gamla Stan har vidgat sina vyer och öppnat nytt och eget. I samband med öppningen har krögarduon avslutat sin anställning på Pastis. Här finns ett 30-tal platser i matsalen, tio i baren och i mitten på maj, när innegården öppnar, ytterligare. Logga in här!, krognytt sthlm: Gänget bakom populära Pastis i Gamla Stan öppnar nytt. Inredningen är stilren och enkel med ljusa varma färger, marmor och trä, guldpeglar, glastak och lampetter, berättar Johan De Mander och fortsätter: Jag skulle säga att det som gör oss unika är att vi är bra på att skapa stämning genom vårt bemötande av gästen. Helt enkelt ett hål i väggen där alla får plats. Mäster Anders och, bergamott hamnpaviljongen i uppsala i närheten. Styrelsen Bar Bistro erbjuder både lunch och middag och har även specialiserat sig på Hors doeuvres, smårätter, som serveras i baren. Krögarduon berättar vidare att valet av lokal var enkel.fredrik lundbäck krog

Ett bra häng som både är restaurang och kafé.
Vi kommer att hålla öppet hela dagen och bland annat göra juicer och smoothies på dagarna och fokusera på smårätter och pizza på kvällarna.
Fredrik, eriksson är en av Sveriges mest erfarna och prisbelönta kockar och krögare.
Med en uppväxt i lantlig miljö i Södermanland, yrkeserfarenhet från Erik Lallerstedt, franska topprestauranger och egna krogar, har.
Fredrik utvecklat en personlig stil där svenska mattraditioner möter det franska köket.