gröna lund spökhuset 2018

Scen Takida 14 september. Mando Diao 25 maj. Därifrån är det ungefär 15 minuters promenad till Gröna Lund. Petter 3 maj. Jag och Alex första vagnen i Jetline.

Pumpor och hö, coola grönsaker. House of Horrors var riktigt bra. Gotiska rosor, döskalle, den nya attraktionen Skeppet bygger på historien om ett spökskepp som seglat in och hamnat på Gröna Lund. Det finns något för alla, barn, ungdomar och vuxna. Anja, foto: Alexander Anastasopolous.

Stora lund timmars fotografering
Matställen lund
E22 lund ombyggnad
Pizza lundby tåsinge

I år har de extraöppet under höstlovet för ett roligt Halloweentema perfekt för dig som vill fira. Den 14 juni förtrollade James Bay publiken framför Stora Scen, återupplev den fantastiska spelningen här! Halloweenstämning, när man rör sig in mot tivolits mitt hittar man alla möjliga läskiga dekorationer. Thobias Thorwid, fina, nadja Dagelin och, jennie som dessutom har ett skrivit ett blogginlägg vad hon tyckte om Halloween på Gröna Lund 2018. Vi kunde inte ha bett om en bättre start på juni månad. Den 10 juni gjorde Queens of the Stone Age debut på Gröna Lund, här kan du återuppleva den grymma konserten! Den 26 juni gungade hela Gröna Lund som aldrig förr. Gröna Lund är ett av Stockholms mest kända besöksmål, en favorit för barn och vuxna. Perfekt för oss som vill göra allt men inte vill köpa både åkband och kuponger.

Jag och Alex första vagnen i Jetline. Det är lagom busigt och mysigt rysligt. Läskiga Blå Tåget, jag kan verkligen rekommendera ett besök på Gröna Lund nu under Halloween 2018. Skeppet är fyllt av riktiga skådisar som skräms, så för den lättskrämda kan det bli riktigt obehagligt stundvis. Vi passade på att åka massor av åkturer och gick både genom läskiga House of Horrors och den nya attraktionen Skeppet. Jag älskar också klassikern Jetline och mysläskiga Blå Tåget. Skeppet, en ny attraktion på Gröna Lund Halloween 2018. Iman Al Debe, (ni har väl inte missat de snygga turbanerna.

Italienska lunds universitet,