vintergatan stockholm biljetter

slutsålda i förväg så vill du vara säker på att få plats ska du köpa dina biljetter i förväg. Användarvillkor- och säkerhet, kundservice 46 (0). Vi säger inte emot och nämner istället anrika Göta Lejon, Maxim, Boulevardteatern, Oscars, Vasan, China och såklart Dramaten. Här hittar du allt från små spännande klubbar som Debaser, anrika konsertlokaler som Cirkus och Berns Salonger till de största arenorna i Globenområdet och såklart Friends Arena. Biljetter till Örebro Hockeys hemmamatcher i Behrn Arena köper du via: - - NeH Sports (Orvar Bergmarks plats 1) - Örebrokompaniet (Örebro Slott eventuella kvarvarande biljetter säljs i biljettkassan vid Behrn Arena med start 1,5 timme innan matchstart. Ståplatsbiljetter kostar från 100:- och sittplatsbiljetter finns från 150:- och uppåt. Är du inte den som i första hand vill besöka evenemang så bör du istället bege dig till Slottet, Vasamuseet, Skansen, Djurgården eller någon av alla otaliga restauranger runt om i stan. För att boka rullstol på bortasektionen, kontakta kansliet på eller maila till email protected, vissa sittplatser i arenan säljs med skymd sikt.

vintergatan stockholm biljetter

Dessa är rabatterade och kostar mellan 150 och 200. Bortastå, observera att bortastå till vissa matcher är reserverade för organiserade supporterresor. Notera att vi inte säljer lösbiljetter/abonnemang på kansliet. På sektionerna A J håller vi på Örebro Hockey och supportar till bortalaget hänvisar vi till bortastå och övriga sittplatssektioner. Vänligen välj minst en artist, ange e-postadress, jag vill prenumerera på BiljetTips för denna artist och ger Venuepoint AB tillåtelse att använda min e-mailadress för detta. Om biljettkassan är stängd kan du: Ringa Intimans biljettbokning på: Öppettider: Intimans biljettkassa är öppen onsdagar mellan. Liksom tidigare år erbjuder vi rabatt för studenter, pensionärer och ungdomar (t.o.m. Ditt önskemål om nyheter om har registrerats.

Globen stockholm karta
Nobelmuseet stockholm fri entré

Skiss över Behrn Arena, vid matcher och andra evenemang bevakas arrangemanget av press/media och producenter av lokalt material exklusivt för arenan och spelande lag. Övriga ledsagare betalar ordinarie pris. 10-15 samt föreställningsdagar 1,5 h innan föreställningsstart. Aktivera fler, cookies ger oss information om hur du använder webbplatsen för att vi sedan kan förbättra våra tjänster. Ledsagare till rullstolsplatser ser matchen utan kostnad mot uppvisande av ledsagarkort. Bildmaterial ifrån arenarummet i form av svep, zoom på enskilda personer, bilder och ljudupptagningar kan komma att användas i press, tv, annan media, sociala nätverk samt i lokal produktion för visning på/i mediakub, tv-apparater, appar, hemsidor och tryckt material. Teaterkassan, biljettkassan på Intiman öppnar 1 timme innan föreställningen börjar. Du kan läsa våra Användnings- och personuppgiftsvillkor. Nationalarenan ligger visserligen ligger i kranskommunen Solna men du har endast 10 minuter till Sveriges hemmamatcher i fotboll, AIK fotboll och konserter med de största artisterna. Eventim passar på dina personuppgifter. Förutom konserter, sport och teater kan du alltid gå på stand-up, ta en guidad stadsvandring eller besöka en mässa.

Välkommen till Sveriges huvudstad och vår största evenemangsstad. Sådant material lagras upp till 5 års tid och kan komma att användas frekvent. Maximalt antal artister med BiljetTips uppnått. Skicka gärna ett mail till email protected om du har frågor om biljetter.