billigt boende stockholm

booking or if the room is not used, none of the amount is repaid. På hotellet finns möjlighet att tvätta och stryka kläder. Dusch, WC och bastu finns i korridoren, och delas med andra Quick Sleep-gäster. Vi invacare bora plus precio är tillbaka som vanligt imorron. Det finns möjlighet att kombinera de två rumstyperna till ett Connecting Room, det vill säga ett rum med förbindelsemöjlighet. Vi värmer upp varje rum för sig för att spara naturens resurser.

billigt boende stockholm

Vi tar tyvärr inte emot kontanter som betalning vid incheckning! Quick Sleep-rum finns för upp till 2 personer. I priset ingår trådlös internetuppkoppling och en kontinental frukost varje dag.

Alla rum har LCD-TV. Standardrummen är anpassade för två personer, men en extrasäng kan ställas in mot en avgift. Vårt miljötänkande går även igen i valet av matvaror och sängkläder. Billigt boende i Stockholm med modern stil. Vänligen uppmärksamma att vid avbokning, ändring eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen. Standardrum, standardrummen har ljusa väggar, helkaklade badrum, ekgolv och behaglig möblering i svala färger. Week Sleep, våra Week Sleep (Standard rum) rum hyr du 7 dagar i taget för 3500 SEK inkl. Your booking can be altered free of charge up until 24 hours before the check-in time for your booking. Ovan pris avser en person. Det är konstaterat att vi behöver en reservdel för att laga detta och den flygs in till sundsvall.