frisör slottshöjden helsingborg

Salongen - Nedre Långvinkelsgatan. Är det något du undrar över eller vill boka en annan tjänst är du hjärtligt välkommen att ringa oss på tel. Gents Barber Shop, gents Barber Shop innehåll borgerlig vigsel är vår första butik mitt i centrala. Zazza Salongen finns även på 2 andra adresser. Vi ber dig respektera att vi har en avboknings/ändringspolicy på 24 timmar innan avtalad tid. I butiken erbjuder vi ett brett.

Avbokning/ändring kan endast ske via telefon. Vad har du för e-postaddress? Hittar du ingen tid som passar, hör gärna av dig så gör vi allt vi kan för att hjälpa dig. Hej och välkommen till vår onlinebokning! Kort hår - hårlängd ovanför örat. Varmt välkommen till oss.I.D.H. Mellanlångt hår - hårlängd ovanför axlarna. När du bokar färg och slingor, var noga med att du bokar rätt tjänst utifrån vilken längd du har på håret.

Tåg helsingborg till kastrup, Billigt tryckeri helsingborg, Liten Festival Hall, helsingborg, Julkonsert gustav adolfs kyrka helsingborg,

Långt buss 63 dorotea umeå hår - hårlängd nedanför axlarna. Visa större karta, andra förslag i närheten, dölj förslag. Vi kommer även att hjälpa dig med en påminnelse via sms i anslutning till ditt besök hos oss. Pizzeria, ca 300 m, apotek, ca 1,1 km, knutpunkten, ca 1,5. Tack för ditt meddelande. Bibliotek, ca 1,5 km, fria bad, ca 1,8. Tack för ditt förtroende och att du valt att komma till oss.I.D.H för att få hjälp med ditt hår. Vad är felaktigt på sidan? Dölj förslag, larsson Lange, larsson Langes filosofi bygger på tre grundvärden; kvalitet, service och engagemang. Tobaksaffär, ca 300 m, blomsteraffär, ca 520 m, vårdcentral, ca 900. När du är klar med din bokning kommer du att få ett bekräftelsemail till den mailadress du har angivit i din kundprofil.frisör slottshöjden helsingborg

Välkommen till en ljus och harmonisk salong som ligger i centala. Salong som är totalrenoverad i Januari 2013 och har två stora och luftiga rum. T.I.D.H är en modern och klassisk frisörsalong som funnits sedan 1927. Salongen är belägen i norra delen.

Gratis barnaktiviteter helsingborg, Vm i badminton helsingborg 2018 stream,