söder pizzeria i helsingborg meny

välkomna herrar. Vi var i Alcudia på öns norra del och flyg stockholm till las palmas fick därför åka buss i drygt en timme från flygplatsen i Palma. Det blev en ovanligt trivsam eftermiddag. Som ett tecken i skyn är det ösregn och åska när vi åker från Anderslöv. Nu kan de glädja sig åt att en ny kusin är på väg.

Men nu ska jag börja varva ner med politiken och ägna mig mer åt familjen. Fredrik är kriminalvårdare på den slutna behandlingsanstalten Österåker. Le Boule Brunch på BouleBar Igår var Lena och jag inbjudna till Boulebaren på Drottningtorget i Malmö. Denna heter Änglar och demoner. Andra familjeträffar: Födelsedagskalas i Höganäs, 2012 Linas 30-års kalas, 2011 Min födelsedag, 2011 Födelsedagsfirande på Åkersberg, Birgit och Lennart, 2007 Linas 25-årsdag firad i Anderslöv, 2006 Födelsedagskalas i Höganäs Den 2 juni åkte jag med Andreas och Lina till Höganäs för att fira mina två. Ompålad hästhage Idag gjorde jag min första fysiska insats (bild) på vår nya gård Gränsbo (bilder) som ligger söder om Östra Klagstorp i Trelleborg kommun. Ett överflöd av mat så jag är inbjuden på lunch också idag.

Organisten Glenn Nilsson försökte tolka målningarna med orgelmusik av Johann Sebastian Bach. Anne Tomelius skötte värdinneskapet med den äran. Den.12 bjöd Nilla och hennes nya pojkvän Nils på skaldjursafton i Gränsbo. Hon fyllde. Den förste timmen gick det både att uthärda och att göra många inköp men sedan blev det alldeles för trångt och man fick nästan cellskräck bland alla människor med sina stora vagnar. Sol, bad och tre dagliga måltider på Mallorca Familjen Hela förra veckan var jag med mina två döttrar på Mallorca. Vi började på Thysells parkeringsplats i Anderslöv i går kväll sedan den stora möbelaffären stängt för dagen. Innan dess firade jag jul på gården Gränsbo mellan Klagstorp och Äspö.