airbnb Göteborg Sverige

Palma på Mallorca. Höst och vinter är bästa tiden för skaldjur och i december glittrar staden av juleljus innan vi blickar mot majbrasor och löparfest. Men uthyrningarna ökar ändå, säger han. Can highly recommend to other travelers! I Göteborg finns stjärnkrogarna, de rebelliska uppstickarna, de trendiga barerna, de fantastiska kaféerna och en rullande armada av foodtrucks. Listan över vad som händer i stan kan göras hur lång som helst. You share kitchen and living room with some cats, if you are allergic or do not like cats you might better look for another room. Det finns mycket att upptäcka i Göteborg, även utanför den allra innersta stadskärnan. Rättighet som medför ansvar, digital Trends har intervjuat Jenny Kaiser på Visit Sweden, som betonar att kampanjen handlar om människors rätt att vistas i naturen, men också om att denna rättighet medför stort ansvar och att den kan existera så länge alla håller sig till. Något som har med ägandeformen i Sverige att göra enligt rapportens författare Martin Hofverberg, chefsekonom på Hyresgästföreningen. En majoritet av bostadsrättsföreningarna är också negativt inställda har det visat sig i enkäter, säger han.

På Twitter har också många uppmärksammat Sweden on Airbnb. Bakom kampanjen ligger Visit Sweden, ett kommunikationsbolag som ägs till lika delar av staten och besöksnäringen.

My flat is Situated in the heart of Gothenburg. Den har redan har väckt uppmärksamhet i utländska medier.

Sweden on Airbnb som ska locka turister till Sverige och få dem att upptäcka den svenska naturen. Pass på å få med deg Göteborgs konstmuseum, fantastisk moderne kunst på Röda Sten kunstsenter og hvis du er på besøk i august den utrolige Way Out West-musikkfestivalen. Business Insider skriver till exempel att Sverige har just blivit det första landet att listas på Airbnb bo varsomhelst gratis. Framför allt om man åker till Göteborg. Skärmdump från Twitter där kampanjen Sweden on Airbnb fått en del uppmärksamhet.