sturehof i stockholm meny

för mig på Stureplan. Här finns allt från köttbullar till skaldjursplatåer. Visserligen har jag blott druckit välkylda viner här, men ser verkligen fram emot en middag eller lunch här. I övrigt vet man alltid vad man kan.

Sturehof - En unik restaurang i Sverige och världensturehof i stockholm meny

Hyra ut hus i stockholm
Skultuna butik i stockholm
Skänka bort möbler stockholm

Men här skulle jag verkligen rekommendera att man testar drinken man tänk prova men aldrig gjort. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Klassiskt utan att vara tråkigt och väldigt pålitlig brasserieupplevelse. Preis-Leistungsverhältnis nicht angemessen, aber für Stockholm wohl normal. Nu var vi dit och skulle ha en liten tjejsittning det vill säga, vi var tre tjejer som ville äta och prata strunt med varandra. Vår ambition i matsalen är att erbjuda en avslappnad men kunnig ångkvarnsgatan 2a 753 08 uppsala vinservice där alla som önskar ska få möjlighet att rådfråga oss i sitt vinval. Dock var jag där när jag va gravid och det fanns egentligen ingenting på menyn som var anpassat till någon som väntar barn. Dessvärre lockar inte priserna och miljön kunde varit roligare, som tur är höjd stämningen av ständigt fullsatt lokal och trevlig personal.

Vin har länge haft en framträdande roll på Sturehof och vi stoltserar med vad.
Sturehof, Stockholm:.412 Bewertungen - bei TripAdvisor auf Platz 139 von.038 von.038 Stockholm Restaurants; mit 4/5 von Reisenden bewertet.
Sturehof, Restaurant in Stockholm, Schweden mit den besten Bewertungen und Fotos für Sturehof.