hyra släp preem umeå

hjälpen du fick av vår medarbetare idag?* Välj ett betyg från listan5 - Utmärkt4 - Bra3 - Neutralt2 - Dåligt1 - Mycket dåligt. Ikea, Pelican Self Storage, Sängjätten och många fler. Vi finns på 110 platser. Hyrsläp i Umeå varierar stort, på den sorts släp som hyrs ut och på de priser och villkor man som konsument kan välja bland. Våra öppettider är: Måndag, xam - Xpm, tisdag, xam - Xpm, onsdag. Se alla våra lastbilar. Observera att mått och vikt på släp kan variera hos olika stationer. Xam - Xpm, lördag, xam - Xpm, söndag.

Ume å, Vallmovägen Bemannad - Vallmovägen 64, Ume.
Preem använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök.
Genom att fortsätta använda vår webbplats samtycker du att cookies används.
På hittar du enkelt din lokala uthyrare av olika sorters släpvagnar.
Perfekt för dig som skall hyra släp!

Tågstation umeå c, Hyra bil i stockholm vasastan, Busskort umeå skola,

Personbil, från liten och smidig till stor och stark. Sulkyfästena finns som tillval för när föddes avicii och dog både släpvagnarna och lastbilarna samt att de finns i vår webbshop. Skadekostnadsreducering ingår i släppriserna. Vi har allt från öppna flakvagnar till stora, täckta flyttsläp med smidig ramp. Miljö och säkerhet, högst andel miljöbilar i branschen och vår vagnpark består av moderna bilar med den senaste säkerhetsnivån. Här hittar du information om mått och maxvikter för våra hyrsläp. Se alla våra personbilar, lastbil, vi har lastbilar och transportbilar i alla storlekar från ett lastutrymme på tre kubikmeter till de största på tjugotvå. Vi har delat in reservdelarna i årsmodeller och grupperat dem utifrån funktion. Gummilisten på det gamla sulkyfästet har vi ersatt med ett rejält, beständigt nötningsskydd, som skonar lacken på sulkyn. Nedan hittar du våra olika alternativ.

Hyra släp Behöver du hyra ett släp? På vårt lager har vi de vanligaste reservdelarna och tillbehören till samtliga släpvagnsmodeller som vi har tillverkat de senaste 30 åren. Med hjälp av vår nya funktion kan du själv välja vilka tillval som passar dig. Läs mer i vår Bilwiki, hyra bil på OKQ8. Du får en bra översyn och en tydlig prisbild på ditt släp. Det finns hyrsläp i Umeå som hör till de billigare, medan några är dyrare än andra.