frisör i stockholm city, boka online

Stockholms salonger är lika mysiga som ambitiösa. StudioCare Tar hand om dig På StudioCare hittar du fyra frisörer som fixar det mesta inom hårvård till humana priser, från styling till hårförlängning. Dessutom till riktigt schyssta priser. Se även: Salong Headzone, fokus på färg och hårförlängningar, headzone, som har blivit så poppis att de nu har tre salonger, specialiserar sig på färg och hårförlängningar. För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare.

Här kan du luta dig tillbaka i hemtrevlig miljö och få allt från vanliga behandlingar till extensions och bruduppsättningar. Restaurang Stockholms bästa restauranger för en wow-upplevelse ttklubb Guiden till Stockholms bästa nattklubbar Restaurang Bästa restaurangerna på Södermalm Restaurang Prisvärda restauranger i Stockholm Restaurang Den kompletta guiden till Stockholms bästa brunch Tatueringsstudio Guiden till Stockholms bästa tatueringsstudios pa Stockholms bästa spa Restaurang Guiden till Stockholms. Hårcenter Olof Palmes Gata, lazy Barber, barbershop med klipp och kaffe. Maila oss på om du vet någon frisör som är riktigt prisvärd i Stockholm som vi har missat och borde skriva. Michael Frisörerna, guide, slitna toppar eller dags för en helt ny frisyr? Priserna kontra kvalitén är helt klart bland stans bästa. Här erbjuds garanterad kunskap av barberarna, som gör allt för att hjälpa dig till rätt känsla och utseende. Salongen erbjuder även barnklippning och har speciella priser för pensionärer.

Salong Clipp-er Frisör i Stockholm City Öppet när du har tidfrisör i stockholm city, boka online

Annars hoppas vi att du får en trevlig upplevelse på det ställe du nu väljer att gå till. Vi har en bred portfölj av omtyckta hårvårdsprodukter och värmeverktyg. Color Shot Washout Series, handla, björn Axén Academy - Nordens bästa utbildningar. För alla åldrar, gemytlig Östermalmssalong influensavaccin capio lund med det personliga i fokus. Bland produkterna som salongen använder hittar du bland annat Olaplex, ett märke som ska vara extra snällt mot svallet. Bland produkterna finns Icon och Abba, två märken som tänker extra mycket på miljön.frisör i stockholm city, boka online

Köp löshåret online och sätt i hårförlängningen hos din lokala frisör i Stockholm.
Vi är idag totalt 20st frisörer i Stockholm.
Detta gör att vi alltid har möjlighet att hjälpa även dig som har svårt att boka en tid.